Op deze pagina kun je de reacties lezen die wij mochten ontvangen

 

Voor mij was het al geruime tijd duidelijk: heel graag wilde ik kennismaken met tantra, mede ook om de verbinding met mijn man en mijzelf te verdiepen. Voor mij was het een logische stap in mijn transformatieproces. De drempel was hoog vanwege blokkades in mij die te maken hebben met oordelen van mijzelf en de goedkeuring die ik zoek bij de ander.

Bij Patrick voelde ik mij direct prettig en veilig. Hij verdiept zich in je en verbindt zich met je. Hij houdt rekening met je grenzen en legt uit wat hij gaat doen. Een geweldige ervaring om zo op te mogen gaan in het nu en zijn handen te volgen die met trage bewegingen over je lichaam gaan.

Nu, dagen later, voel ik nog steeds de energie in mij. Ik voel vooral mijn vrouwelijke energie en het stroomt weer. Ook de gesprekken met mijn man zijn hierdoor intenser geworden.

Mij heeft deze massage heel goed gedaan en ik hoop op termijn samen te kunnen genieten van deze bijzondere en intense ervaring. Dank je wel Patrick voor je respectvolle manier van omgaan en de zorg voor de ander. Dankbaar!  Warme groet A.


 

In een tijd van wildgroei onder “Tantra” begeleiders is het een echte verademing om Kashmir workshop te volgen bij Patrick. Eerlijk en deskundig, puur en flexibel inspelend op de groep. Professioneel. Dankjewel Patrick voor het faciliteren van uren Flow. Kras


 

Ik had bij Patrick een privésessie van drie uur geboekt voor ons tweeën. Direct bij binnenkomst voelde het vertrouwd. Vaak ben ik onzeker over mijzelf en schaam me al snel voor mijn blote ik. Dat was nu echter amper het geval, ik voelde me vrij en zelfs best blij met mijn lichaam. Patrick blijkt dan ook direct de juiste keuze te zijn voor onze eerste kennismaking met tantra.

Tijdens de fluweelzachte aanrakingen met warme olie moest ik als ontvanger o.a. veel zuchten (loslaten) en voelden de vier handen op mijn lichaam als een hele aparte beleving… Echt heel fijn! Met een warm en tintelend gevoel namen we afscheid van Patrick en spraken we de intentie uit voor een vervolg.

De hele sessie was in ieder geval prettig qua energie onderling en er waren weinig woorden nodig. Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd was vertragen! Ik probeer dat nu ook meer door te voeren in mijn dagelijkse leven. Meer in slow-motion standje en vooral te handelen vanuit het hart.

Het eerdergenoemde gevoel van tintelende energie is overigens lang gebleven. De onderlinge aantrekkingskracht is enorm toegenomen. In ieder geval een waardevolle ervaring waar we nog volop van nagenieten. Ik heb Patrick ervaren als bekwaam, integer en liefdevol. Hartegroet M, mede namens mijn man


 

Het is moeilijk om een review te geven die recht doet aan wat deze dag voor ons betekende. Het was onze eerste kennismaking na jaren geïntrigeerd en nieuwsgierig te zijn geweest. Dus enigszins gespannen waren we wel, maar vooral opgetogen dat het er eindelijk van ging komen.De spanning was snel verdwenen, jij verstaat met jouw liefdevolle team de kunst iedereen snel op zijn/haar gemak te stellen.

Je legt goed uit wat er gaat gebeuren en geeft meteen het gevoel dat we zowel met iets normaals als met iets heel speciaals aan de slag gaan deze dag. Dat gevoel wordt de rest van de dag alleen maar verder versterkt. In een letterlijk en figuurlijk warme sfeer neem je ons en de andere (gelegenheids)stellen mee in jouw wereld waarin we steeds verder willen verdwijnen, want het voelt heel veilig en vertrouwd. Op onze weg stuiten we op allerhande emoties, zowel plezierige comfortabele als ongemakkelijke zoals een diep verdriet dat ook hier een blokkade blijkt. Hoe moeilijk dat ook is, het mag er zijn en na afloop stel ik vast dat ook dit een verworvenheid is van vandaag. Ook deze emotie mag omarmd worden. Wat ik er precies mee moet, dat zal het vervolg uitwijzen.

Dank voor deze dag Patrick, we zijn dichter bij elkaar gekomen op een nieuwe manier die past bij wie wij voor elkaar willen zijn. Voor jullie en de andere deelnemers veel respect en dank voor het verloop van deze bijzondere dag. Wat ons betreft graag tot een volgende keer, liefs Ger en Margreet


 

Afgelopen zaterdag hebben wij de Kashmir Tantra workshop mogen ervaren en het was heerlijk. De begeleiders weten snel een veilige setting te creëeren waarin de energie vrij kan stromen en wij ons welkom voelden. Het programma is logisch opgebouwd en duidelijk gekaderd. De massages worden goed en duidelijk uitgelegd en voorgedaan, op subtiele wijze sturen zij de deelnemers met tips nog wat bij. Vertraging is de rode draad van de workshop en dit levert zo veel moois op. Dank voor een mooie dag, Richard en HélèneWauw, wat een bijzondere lieve en mooie ervaring! Vanaf het moment dat ik binnenstapte voelde ik me welkom, gerespecteerd en geliefd. Patrick weet hoe hij mensen op het gemak kan stellen. Hij liet me merken dat het voor hem belangrijk is om te weten hoe ik me voel, dit werd op een fijne manier besproken tijdens de sessie. Vanaf het moment dat Patrick mij aanraakte voelde ik me ontspannen. Wat hij doet met zijn handen is zo lief, zacht en bijna magisch. Zo fijn om me er helemaal aan over te geven omdat ik wist en voelde dat de grenzen duidelijk waren. En wat voelt hij die grenzen goed aan! Ik heb van het begin tot het eind genoten! Wat een geweldig cadeau aan mezelf!

 

Vanmiddag een Tantra massage gehad. Kwam eerlijk gezegd binnen met een beetje spanning voor het onbekende, maar die verdween al snel nadat Patrick mij wat had verteld over de filosofie achter Tantra en hoe de massage eruit zou zien. Een heerlijk ontspannen gevoel, soms helemaal wegdromend naar een andere wereld. Wat een ervaring, in een woord geweldig!  Ik kom beslist terug PatrickAfgelopen weekend het verschil mogen ervaren met mijn tantra weekend vorig jaar, waar mijn lichaam duidelijk weerstand aangaf. Dat heb ik afgelopen jaar mogen onderzoeken en veranderen. Hoe zichtbaar anders was de workshop deze keer. De verbinding mogen ervaren en intense intimiteit voelen. Hoe de rol van geven en ontvangen is omgedraaid. Wil je ook graag de intimiteit en verbinding in je relatie ervaren en ook ontdekken waar jullie blokkades zijn, dan is dit weekend absoluut een aanrader. Dank je wel lieve Patrick. Namaste, Petra


Ik vond de sessie een heel positieve ervaring en zondag en maandag daarna was ik emotioneel wat uit balans. Een kans dus om wat meer aandacht aan een paar issues te besteden. Een goede aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkelingsproces. Voor mij dus zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast wil ik het ook zelf wel leren, dus nog werk aan de winkel voor mij. Lieve groetjes A-M


Op zoek naar een weekend voor verdere groei, ook samen, kwam ik op de site van TantraFlow een Ayahuasca/Tantra Special tegen. Direct voelde ik me aangetrokken. Patrick kende ik al van individuele tantra sessies en ik vertrouw hem. Gelukkig voelde Wilma, mijn vriendin en levenspartner, er ook direct voor. Wel spannend vonden we het maar onze nieuwsgierigheid was groter. Het was geweldig. De tantra was goed voor ons, de begeleiding door Patrick maakt het leuk, veilig en toch intensief. Later die dag de Ayahuasca ceremonie ingegaan. We hebben beiden een andere reis gemaakt, en voor ons beiden was het helemaal goed en inzicht gevend. Patrick was een rots in de branding, heel professioneel. Als ik als ergens spijt van heb, dan is het dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan. Nu een aantal weken later heb ik al meerdere mensen naar hem en/of de Zilverboom verwezen.


Tijdens de kennismaking vertelde Patrick over Kashmir Tantra en gaf hij mij de mogelijkheid tot  het stellen van vragen. Patrick legde uit hoe hij de sessie wilde inrichten. Ik probeerde me te concentreren op mijn ademhaling en mijn denken te stoppen. De massage kon ik vergelijken met zachte aanraking, ik kon er geen patroon in ontdekken. Mijn gevoel van tijd viel weg. Het gaf een ontspannen gevoel met soms tintelingen in mijn lijf. Ik kijk er met een glimlach aan terug. Het geeft me ruimte om in beweging te komen, met de mensen om me heen. Erg bedankt Patrick. RAfgelopen weekend hebben wij ons eerste tantra workshop genoten en wel in combinatie aansluitend met een Ayahuasca ceremonie. Het was een heel bijzondere ervaring! Beiden zijn wij vrij rationeel ingestelde mensen maar door de tantra oefeningen konden wij ons denken al snel uitschakelen om te voelen. Echt te voelen, met bewuste aandacht! Dan denk je elkaar na 30 jaar door en door te kennen maar deze ervaring geeft dan toch een heel andere dimensie aan ons intieme leven. De ervaring dat geven en ontvangen eenzelfde waarde hebben! Vertragen tot je bijna door stilte wordt opgenomen! Eenwording! Zo bijzonder! En zeker voor herhaling vatbaar! De begeleiding door Patrick was helemaal okay; koesterend en veilig. Groetjes CaRoHallo Patrick, Bedankt voor de mooie sessie. Ik vond het heel opvallend hoe je met volle aandacht oprecht geïnteresseerd bent in de ander, dit geval mij! Ook de kleine details vond ik mooi, thee al klaar staan, water binnen/buiten met een citroen, overal handdoeken. De massage vond ik heel erg fijn en raakte me diep, het voelde goed om je lichaam te voelen en ik kon me (redelijk) makkelijk over geven. Soms schiet toch door je hoofd, oh dit voelt goed, dat ga ik ook toepassen in mijn massage, dan moet ik mezelf weer resetten en mijn gedachte weer naar je handen brengen. Ook je openheid spreekt me enorm aan, je praat vrij over wie je bent. Ook jij laat zien dat er tussen twee mannen een pracht sessie kan ontstaan, buiten het feit wie en wat we ook zijn, erg mooie ervaring. Namaste, AndreasEen cadeautje voor mijn vijftigste verjaardag van mijn beste vriendin: een tantra massage. Out of the blue, nul ervaring met spirituele sessies, maar met een open mind en in the mood voor een bijzondere ervaring meldde ik mij op een zaterdagmiddag bij Patrick. En of het een bijzondere ervaring was.... Ik heb in al mijn vijftig levensjaren zelden een intensere middag meegemaakt. De sfeer die Patrick binnen een paar minuten wist te scheppen, maakte dat ik me zo prettig, veilig en beschermd voelde, dat ik me volledig blootgaf - letterlijk en figuurlijk. Loslaten en overgeven, niet bepaald twee van mijn kernkwaliteiten. Maar Patrick kreeg het voor elkaar. “Ik houd ervan aangeraakt te worden en wat er verder gebeurt in mijn lichaam onder jouw aanrakingen, wacht ik wel af”, zei ik tijdens ons gesprekje voorafgaand aan de massage. “Dan gaan we voor de aanraking, Kashmir Tantra is de ultieme vorm van aanraking”, was zijn reactie. Geen zweverigheid, maar pure en zuivere aandacht voor wat ik prettig vond. De tederheid en intimiteit die ik die middag gevoeld heb door Patricks handen op elk plekje van mijn lichaam is onbeschrijfelijk. Dat je dit gevoel kunt krijgen bij iemand die je niet kent, had ik niet voor mogelijk gehouden. Aansluitend ging ik uit eten met de vriendin die mij deze fantastische middag cadeau had gedaan. Wat in woorden over te brengen valt, heb ik haar verteld; de rest heeft ze aan me gezien die avond ...... Patrick, dankjewel! XAIk wil jullie langs deze weg super bedanken voor de onvergetelijke ervaring , eerste maal in mijn leven door 4 handen gemasseerd een intense ervaring , en dit bij zulk 2 supertoffe mensen! Ik heb er echt van genoten en kom zeker terug. Een uur was zo om, maar het was puur genieten, in een ongedwongen sfeer en bij twee heel leuke mensen!! Ik voelde me super bij jullie (en dat is niet evident). Je voelt dat jullie beide dit met jullie volle hart doen !! Doe zo verder! Bedankt DaveDe Kashmir workshop was voor mij de derde keer. Elke keer is weer een mooie rustgevende ervaring met een ontdekkingsreis voor mijzelf. Eenmaal binnen wordt je opgenomen in de ontspannen sfeer van de mooi aangeklede ruimtes en een warm welkom geheten door Patrick. De ruimte waarin de workshops plaatsvind is in een woord warm, heerlijk, mooi en ademt een serene rust uit. De workshop wordt heel gedoseerd opgebouwd met een heldere toelichting en soms een lach, je bent in een andere wereld en alleen met gevoel en aanraking bezig. Hardheid werd vloeibaar, rust kwam in mijn lichaam en inzichten kwamen voorbij. Ook de acceptatie van “Ik ben goed en mag er Zijn” en een enorme hoeveelheid liefde voor mijn naasten kwam boven. Deze dag ging weer veel te snel voorbij. Een aanrader voor iedereen. Liefs, LientjeBeste Patrick, Voor de eerste keer een Tantra massage, en dan nog wel helemaal in Breda, en bij een man.
Drie stappen, waarvan de laatste voor mij toch wel de meest spannende was. Het feit dat je was aanbevolen door iemand die ik volledig vertrouw, helpt natuurlijk wel ontzettend, maar toch.....ik keek er naar uit en vond het spannend. Ik moet zeggen dat je warme ontvangst en je heldere uitleg op mijn vragen me een heel veilig gevoel gaven. Ik denk dat je besluit om me er gewoon in te gooien helemaal de juiste is geweest, mijn hoofd wilde van alles weten, maar het gaat uiteindelijk alleen maar om het voelen. Eerst mijn rug gaf me wat tijd om te wennen, daarna mijn buik waarbij ik me echt helemaal durfde en kon openzetten, alles kon toelaten en mee de diepte in. Tjonge..... ik voelde me tot in het bot geraakt, op plaatsen in mezelf en emoties waar ik nooit eerder contact mee heb kunnen maken.
Tja, wat moet je zeggen, wat moet je uitleggen, hoe kan je iemand die nog nooit een sinaasappel heeft gegeten uitleggen hoe die smaakt? Ik heb zeker nog 2 dagen zitten stuiteren, ik ben laaiend enthousiast, en heb het gevoel dat er allerlei energiestromen in mijn lijf op gang zijn gekomen. Kashmir Tantra is good for me !!! Ik heb me helemaal laten gaan, en heel egoïstisch alleen maar met mezelf en mijn gevoel bezig gehouden. Ik moet ontzettend wennen aan ontvangen, en het was zo’n enorme dosis dat mijn hoofd het allemaal voor gezien hield.
Afijn, om kort te gaan, ik heb er ENORM van genoten, vond het een heerlijke ervaring, maar ook heel kwetsbaar en open, en ik heb er erg veel van geleerd. Ik wil jou uit de grond van mijn hart bedanken voor de tijd, energie en liefde die ik mocht ontvangen. Namasté, Rob ter Keurs, Haptonoom AmstelveenMooi en dankbaar voor wat jij gegeven hebt en ik met zoveel vreugde heb kunnen ontvangen. Mijn geest probeert het allemaal te verwerken. Het was zo krachtig, puur en wat een intense verbinding. Dat voelt heel ongewoon na deze ervaring maar eigenlijk ook heel natuurlijk en fijn. Ik ben geraakt door jouw liefdevolle handen en het onbaatzuchtig kunnen geven. Ik voel meer openheid en vooral ruimte in mijn lijf. Namaste Jessica“TantraFlow zet een fijne, vertrouwde sfeer neer waardoor ik mijzelf als single-vrouw al snel op mijn gemak voelde. De Tantra richt zich op zowel geven als ontvangen, wat een heerlijke ervaring was. Heel bijzonder om met een ‘onbekende’ te delen.”Dag Patrick, Wat heb ik fantastische tantra ervaring bij jou doorgemaakt. Ik heb me vanaf het eerste moment veilig en gelukkig gevoeld. De sfeervolle ruimte, de muziek en je coaching droegen daar zeker toe bij. Alle goeds en liefs. ToineWij hebben de massage ervaren als fijn en ontspannend. Hebben het er samen nog regelmatig over, en ons voorgenomen het geleerde te blijven toepassen, al dan niet met een eventuele bijscholing. Groetjes F en TLaatst heb ik een workshop Kashmir massage gevolgd bij Patrick in Etten-Leur. Dit was in een sfeervol ingerichte ruimte. Als je op zoek bent naar een hele zachte vorm van tantra, dan ben je hier op het juiste adres. Bij deze massage gaat het om de kwaliteit van aanraking. Het tempo is bijzonder traag en dit geeft de juiste focus op de aanraking. Deze gaat voorbij het fysieke waardoor er een spirituele/emotionele verbinding kan ontstaan. Dit alles is mede mogelijk doordat er een fijne ambiance is gecreëerd. AndréNogmaals bedankt voor deze mooie dag. Ik heb de dag ervaren als mooie energie in liefde en vertrouwen zonder angst of weerstand. Heerlijke ruimte, liefdevolle begeleiding en mooi neergezet. Thankx liefs M.Zaterdag heb ik met een gelegenheidspartner een Kashmirische tantramassage workshop bijgewoond. De workshop vond plaats in een sfeervolle intieme ruimte en was goed verwarmd. Patrick leidde de dag op geroutineerde wijze. Doordat hij geen spirituele wartaal uitslaat maar helder taalgebruik bezigt weet hij over te brengen wat tantra voor hem betekent en wat het doel van de oefeningen is. Er heerste gedurende de dag een ontspannen en open sfeer. Mijn partner en ik kijken terug op een zeer aangename ervaring en ik durf op basis van de terugkoppelsessie na afloop te stellen dat iedereen met een heel goed gevoel het pand heeft verlaten. MarcelBeste Patrick, Wat een heerlijke massage heb ik afgelopen donderdag van je mogen ontvangen. Na een enerverende reis moest ik even omswitchen om in de ontspanning te kunnen/mogen gaan. Ontzettend fijn het gesprek wat we voor aanvang van de massage hadden. Niets was vreemd en alles mocht ZIJN. De massage was werkelijk een flow...zo heerlijk zacht, zo mooi en teder. Het was zo bijzonder in diep hartscontact te zijn en na de omstandigheden van het afgelopen half jaar weer de eenheid van mijn lichaam te mogen ervaren. Zoals ik je zei had ik gedacht dat er emoties los zouden komen...maar in tegenstelling voelde ik rust...heelheid, mogen ZIJN en geborgenheid. Wat mooi om dat te mogen ervaren... Dank je wel... Groetjes, IreneBeste Patrick, Bedankt voor het stukje hemel op aarde brengen. Je biedt met een dergelijke workshop een zachte en warme frequentie naar de deelnemers, hiervoor mijn dank. VincentLieve Patrick, De locatie waar de workshop werd gegeven was waanzinnig, we voelden ons meteen thuis. De lunch was heerlijk en ook aan veganisten was er gedacht. Voor ons was de workshop geweldig, het was zeer intens en jij voelde alles goed aan. Deze middag ging bij ons voorbij met een lach en een traan...niet vanuit verdriet, maar juist door intens geluk ... Knuffel van Richard en MarliesWat een ervaring... Vol spanning, zenuwen en vragen betraden wij ons op voor ons nog volledig onbekend terrein. Wat een overweldiging van rust, stilte, warmte, zachtheid, intensiteit en liefde... Zowel in de ruimte zelf als onder onze medeavonturiers. Lichamelijk en geestelijk beleefden wij samen iets unieks... Wat een gebeurtenis, we werden er stil van. Eenmaal thuis raakten wij er maar niet over uitgepraat. We willen dit nog eens beleven, samen, heerlijk!! Dank voor jou integere benadering, jou zachtheid en ontwikkelde professionaliteit. Door jou grenzeloze ervaring hebben wij mogen beleven dat er meer bestaat tussen tafel en bed. Dank je wel Patrick, en veel liefde retour. M&MHoi Patrick. Mijn partner en ik hebben bij jou van een tantra-middag genoten, het was heerlijk voor ons beiden. Om basiservaring op te doen hadden we er voor gekozen zelf ook mee te doen met de massage. Dat was een goed idee om te ervaren hoe het voelt om niet alleen te krijgen, maar ook om te geven. Erg belangrijk voor ons was dat jij in je voorbereiding en ook tijdens de sessie je heel goed hebt ingeleefd in onze wensen en fysiek beperkte mogelijkheden, zodat wij ondanks dat toch hebben kunnen genieten op een ontspannen manier. Daarbij komt dat jouw hele houding, instelling en manier van benaderen zorgen voor een relaxte sfeer. We voelden ons helemaal op ons gemak bij jou. 3 uur leek ons erg lang, maar door jouw benadering was het perfect. Heel veel dank voor deze fantastische middag. Groetjes ElsTantra Intensive Experience
Ik was een van de gelukkige die aan de eerste Tantra Intensive Experience mee deed.
Patrick zette op een duidelijke en persoonlijke wijze uit wat de rode draad was voor deze dag. We werden uitgenodigd om zonder inspanning en zonder wil om iets te bereiken de Tantrische oefeningen met je partner uit te wisselen. We begonnen met een Tantrische massage, een zachte massage met alle aandacht in mijn handen om het lichaam van de ander te masseren en vooral te ervaren. Ik kwam natuurlijk mijn tomeloze energie en ondernemende man tegen...... Maar ik ging volledig op in al die aandacht voor mijn vrouwelijk partner.... En juist dat bracht rechtstreeks bij mezelf. Mijn lijf was zo open dat de energie heftig door mijn lijf stroomde omhoog en terug... De adem bracht me steeds dieper. In het delen van de ervaringen van de deelnemers ervoer ik grote betrokkenheid en Patrick verbind dit alles op een speelse wijze, ik ervaar Patrick als oprecht, humorvol en iemand die vanuit eigen ervaring-zelfonderzoek deelt. Ik zie nu al uit naar de volgende Tantra Intensive Experience. FransLieve Patrick, Mijn ervaring met mijn tweede tantramassage was een topervaring voor mij.
Ik voelde me erg welkom en direct op mijn gemak. De combinatie met de sauna vind ik een aanrader omdat je dan voor de massage al aardig ontspannen bent, zodat ik tijdens de massage al heel snel vanuit m’n hoofd naar m’n gevoel kon gaan. De zachtheid en de liefde waar mee je masseerde was heerlijk om te ontvangen, alsmede het stukje dat ik zelf heb gegeven, was voor mij nieuw en goed om te durven. Ik voelde me als herboren vol energie en goed in m’n vel. Stralend dus, dank je wel. Ik kom zeker nog eens op retour. Go with the Flow in energy spirit. Liefs MarleenPatrick bedankt voor de mooie ervaring!! Ik was vorige week bij je om kennis te maken met de Kashmir tantramassage. Ik vond het heerlijk, zo warm en zacht. Ik heb genoten en gehuild en weer genoten, je liet mij weer even voelen wat geborgenheid met je doet. Ik voelde me even veilig als een klein kind, en ja daar kwamen de tranen. Het was een fijne en mooie ervaring. Bedankt Patrick!! Ik kom zeker nog een keer genieten...Terugkijkend op mijn massage kan ik niet anders zeggen: wat een bijzondere ervaring. Zo liefdevol, zo dichtbij, zo veilig. Ik ben er door aangeraakt. Niet alleen lichamelijk maar in mijn hele zijn. Als denker ben ik weer een stapje dichter bij mijn gevoel gebracht. En dat voelt als zeer waardevol. Dank je wel daarvoor! groetjes DeniseDank je wel Patrick voor de fantastische ervaring die je mij een paar dagen geleden hebt gegeven , het was super! Het heeft diepe indruk op mij achter gelaten. De dagen daarna gaven mij een gevoel wat ik niet meer los wilde laten. Groetjes M.Beste mensen,
Nogmaals dank voor een hele fijne zaterdag! Wij lopen allebei nog met ons hoofd in de wolken, de workshop heeft een hoop energie vrij gemaakt. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar :-) Hartelijke groet, D&AOm te beginnen mijn dank voor alles! Dank dat jij dit werk doet, jouw kwetsbaarheid hierin en de tijd en energie die je geeft. Nu een aantal dagen verder kom ik tot het inzicht dat het niet de fysieke overgave is geweest waar ik aan toe wilde geven of dacht "nodig" te hebben. Eigenlijk niets van dat, want de schaamte voorbij gaan was niet eens zo'n drempel. Maar wat dan wel, waar kwam ik dan voor....? Dat is een vraag die mij bezig heeft gehouden. Tot eergisteren er een inzicht ontstond toen ik terugdacht aan het moment van het einde van de sessie dat jij mij in je armen nam. Dát was het moment waarop ik me niet kon overgeven!!! De werkelijke intimiteit van het ontvangen van liefde ! Pfff, dat was heftig die constatering. Zo overduidelijk! Ik was aan het autorijden en heb de tranen rijkelijk laten gaan. Ik zie dit, niet ontvangen van intimiteit, als een patroon in al mijn relaties (werk, liefde, vrienden enz.) terugkomen. Wat een mooi inzicht, wat een mooi kado! Hier kan ik verder mee. Dus Patrick, nogmaals super bedankt!Patrick bedankt voor de geweldige ervaring, de combinatie sauna en massage !!, wat een ervaring. Ik was nog nooit zo ontspannen en relaxed. CorHoi Patrick, Wat een super ervaring in een mooie en rustige omgeving. Ik kwam hyper en zenuwachtig binnen, maar dat was binnen 5 minuten ook verdwenen. Top hoe jij mensen op hun gemak stelt, en gelijk bij jou op hun gemak voelen. Wat jij met je handen kan doen ........ voelen en loslaten , een super ervaring. Je gaat als een ander mens de deur uit, een aanrader voor ieder een. Tot snel weer. Groetjes E.Het was onze eerste ervaring met tantra. Wij hebben wel vaker massage gehad en tantramassage is niet te vergelijken met geen enkel ander massage. Het maakt gevoelens los die je allang niet meer hebt gevoelt. Je ervaart diepe ontspanning, het is intens en je bent helemaal op gelijk energieniveau. Er worden zintuigen wakker gemaakt die je nog nooit hebt gevoelt, gebruikt. Je raakt verbonden met jezelf maar ook met elkaar, als stel. Je maakt contact met jezelf, je voelt hoe het met je gaat. Het is voor ons waardevol geweest als stel dat we dit samen hebben mogen beleven. Het geeft na 20 jaar huwelijk diepgang en verbondenheid. Het is een verrijking. Hartelijk dank hiervoor. Vakantie groetjes Ronald en ManitaDank je wel Patrick voor deze mooie ervaring. Het voelde alsof je me mee liet drijven met de golven van de zee. Je hebt me al een keer diep geraakt door er voor me te zijn op een moment dat ik het hard nodig had en nu heb je me opnieuw laten voelen dat alles er mag zijn en dat het goed is zo. Ik heb al veel energie van mezelf maar de massage heeft me nog meer energie gebracht en van een vriendin kreeg ik het compliment dat ik ontspannender ben sinds de massage. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken dat je me naar mijn gevoel hebt gebracht en je ziet me zeker nog een keer terug. Liefs LennieWij hebben inderdaad nog na genoten van de tantra sessie en het heeft een diepe indruk op ons achter gelaten. Het proces van voelen, ervaren, los laten en de verbinding met jezelf en naar de ander aan te gaan, is voor mij (Lianne) als mens en masseur een unieke ervaring, die ik graag vast wil houden en nog meer wil laten groeien. Dank jullie wel voor jullie hartelijke warmte en gastvrijheid, want we werden als gasten ontvangen en benaderd. Warme en ontspannende groet, Alex en LianneAls vervend massagebeoefenaar heb ik recentelijk de workshop ‘Tibetaanse Flow Tantra’ gevolgd bij Tantra Flow. Wat een happening was dat en wat werd je door Patrick nauwgezet en op respectvolle wijze geïnstrueerd. Ook met de groep aanwezige deelnemers en met name mijn massagepartner had ik het die dag zeer getroffen. Wat een liefdevolle mensen en wat een onderlinge saamhorigheid. Ik kom dan ook snel weer terug! Chris uit RotterdamHoi Patrick, Na veel wikken en wegen toch voor de eerste keer in mijn leven een afspraak gemaakt voor een tantramassage. Nou ik kan je vertellen, het zal zeker niet de laatste massage zijn bij jou. Bij binnenkomst voelde het al als een warme deken. Na een kop thee en een fijn gesprek heb ik genoten van een geweldige massage. Het voelde als heel vertrouwd, en zeker niet vreemd. Ik heb al vele massages ondergaan, maar deze was heel anders, massage werd gegeven met veel respect. Ik heb ontvangen wat ik nodig had en heb me dagen daarna heel goed gevoeld, en kon heel goed bij mezelf blijven. Ik wil alleen zeggen bedankt voor deze fijne middag en tot snel. Grtz FransDe tantraworkshop van TantraFlow is in een woord een verademing voor lichaam en geest. Deze workshop heeft veel losgemaakt in de vorm van openheid, zachtheid, veiligheidsgevoel, geborgenheid en vrijheid in geest en met lichaam. Alles waarvoor ik schroom had verdween als sneeuw voor de zon onder hun warme leiding. Nieuwsgierig en een beetje gespannen ben ik gekomen en zacht, vrij, voldaan, moe en met nieuwe energie die ik nog dagen erna voelde ben ik gegaan. Dank jullie wel, liefs NicolienHey Patrick, nog bedankt voor de fijne massage het was super! De dag erna was ik heel loom/lui en niet vooruit te branden. Nu voel ik een tinteling in heel mijn lijf, (echt een heerlijk gevoel) is een tijd geleden dat ik me zo voelde. Je hebt de juiste plekken aangewakkerd. Over een paar weken zou ik graag nog een keer een volgende afspraak bij je maken. Groetjes en tot de volgende keer, PetraWe zijn heel blij dat we aan de Tantra workshop hebben deelgenomen . Wij hebben een heerlijke , ontspannende en genietende dag gehad en zeer genoten van de begeleiding door jullie voor een nieuwe fase in ons leven . Het was een groep van "mooie" mensen met zeer veel positieve energie . Groeten Frans & Wendy (Heerlen)Na twee bezoeken aan Patrick te hebben gebracht wordt het tijd mijn ervaringen op schrift te zetten. Zonder in superlatieven te vallen, kan ik een ieder die geïnteresseerd is en /of ervaring heeft met tantra, een sessie met Patrick aanbevelen. Patrick is professioneel in zijn introductie en het verloop van het geheel. Er wordt geen tekort gedaan aan de achtergrond en de mystiek van tantra. De algehele opbouw is mooi te noemen. Er is sprake van een serieuze sfeer met interesse voor het individu en een flexibiliteit gericht op de persoon in kwestie. Patrick en tantra vormen een gepast samenspel in excellentie. SjorsWat een geweldige fijne intieme avond hebben wij gisteren van jullie mogen ontvangen. Liefdevol werden wij door jullie verwend. Ongelofelijk om dit te ervaren, met alle gevoel en respect werden wij door jullie gemasseerd. Wij hebben de liefdevolle avond thuis voortgezet en zijn weer gaan ontwaken in de ochtend. Ik (J.) heb een gevoel of er meer dan ooit activiteit is rond het perineum. Dat is nu nog steeds zo. Ik hoop dat jullie onze positieve reactie zien als een eerlijke ervaring van een geweldige avond. Liefs van J. en T.Ruim een jaar geleden ben ik begonnen om samen met een Personal Coach terug te gaan naar mijn "verre" verleden. De reden was om belemmeringen weg te halen die als een dikke rode draad door mijn leven liepen. Deze sessies waren voor mij erg succesvol en ik sta krachtig in mijn leven. Mijn lichaam was echter nog niet op een lijn met mijn mentale kracht..... te zeer gespannen en me niet echt kunnen ontspannen en me kunnen overgeven aan NIETS.....tot het moment ik per toeval Patrick ontmoette en hij nodigde me uit om een Tantra sessie te ondergaan..... Ik heb JA gezegd en heb de Tantra massages als een overweldigende ervaring mogen ervaren. Voor de eerste keer in mijn leven was ik ECHT ontspannen en kon ik me overgeven aan het NIETS MOETEN...gewoon mij overgeven aan mijn eigen lichaam. Ik werd me bewust van mijn lichaam en dat voelde zo goed. Na de sessie kreeg ik van mijn partner complimenten dat ik ontzettend straalde en een hele warme ontspannende blik uit mijn ogen uitstraalde. Patrick ik wil je nogmaals bedanken, het was een ervaring om nooit te vergeten". Dikke knuf, M.Afgelopen week weer een heerlijke massage van Patrick gehad. De rustige, sfeervolle omgeving en respectvolle benadering zorgden ervoor dat ik me helemaal over kon geven. De yogaoefeningen zorgden al voor ontspanning maar met de massage daarna was de ontspanning na afloop dusdanig dat ik de rest van de dag niets anders meer heb gedaan dan nagenieten. Een echte aanrader voor iedereen! Over enkele weken kom ik dan ook zeker wederom terug! groetjes, LianneJust wanted to thank you for the wonderful Tantra session we had a few days ago. This was a wonderful experience and starting with some Tantra Yoga exercises really made it a different experience and immediately comfortable. I was searching for a serious Tantra massage and I found TantraFlow. Even though I had Tantra sessions before, the first meeting is always sensitive and one does not know what to expect. I was very pleased because only a few minutes after entering the room I already felt very comfortable in a friendly and warm environment. After some Yoga exercises you made me travel through my body and mind relaxed for almost two hours. The powerful influence of the massage lasts for more than a week and makes one feel relaxed with the desire to come again. Thanks again for the wonderful experience. Namasté ! Z.Hoi Patrick. Het heeft even geduurd, maar ik ben in zo’n geweldige “flow” geweest de afgelopen weken, dat ik me erg prettig gevoeld heb, nu na 2,5 week begint het iets minder te worden, ik kom weer een beetje op deze wereld. .........Wat een heerlijk gevoel is dat geweest! de eerste week na de massage ben ik erg open en lief geweest het viel iedereen op, er waren zelfs mensen die zeiden jéé, P., wat heb je een energie rondom je heen hangen. Nou is dat geen compliment? Patrick het was wederom weer zeer geslaagd. Ik verheug me op de volgende sessie, hopelijk kunnen we weer een stukje dieper komen. Lieve groet, P.Afgelopen week hebben wij voor het eerst een stellen tantramassage mogen ontvangen bij jullie. Voor ons was het echt helemaal nieuw en we waren dan ook best een beetje zenuwachtig! Het is ook wat, als je nog nooit naakt bent geweest in het bijzijn van onbekende mensen. Maar wat dat betreft was het ijs snel gebroken. Toen we binnenkwamen kregen we meteen een heel warm welkom en vertrouwd gevoel. We hebben ondanks de gezonde spanning en het nog niet helemaal kunnen loslaten van een geweldige massage genoten. We zijn nu 3 dagen verder en hebben allebei nog steeds een lekker gevoel, de flow is er nog steeds! Dit willen we natuurlijk graag vasthouden en komen dus snel nog een keertje genieten! Graag willen we dan ook iedereen dit aanbevelen, probeer het net als ons gewoon een keertje uit en ik weet zeker dat je bij jezelf denkt “dit had ik veel eerder moeten doen”. Hartstikke bedankt voor het geweldig lekkere gevoel dat jullie bij ons hebben losgemaakt! Liefs, Hilde en ToineDe Massage die ik van Patrick heb mogen ontvangen was heel integer en voelde veilig en zeer vertrouwd. Voor mij is het een lichamelijk zoektocht naar mezelf. Lichamelijke bewustwording, energie mag weer stromen naar chakra’s die door omstandigheden geblokkeerd zijn. Praten hierover is niet zinvol, ik wil het voelen en beleven. Ik heb mogen voelen en heb het zeer intens beleefd. Ik ben nu nog aan het nagenieten. Na jarenlang geven nu mezelf toestaan om te mogen ontvangen. Een groot cadeau heb ik mogen krijgen en aan mezelf mogen geven. Kijk nu al uit naar de volgende massage. Eva


Na rijp beraad hebben wij besloten meer te willen weten over tantra. Dan komt al snel internet in beeld met alle zoekmachines en daar vind dan al de eerste selectie plaats. Wij vonden de heldere, rustige site van TantraFlow een aangename ervaring. Bij het lezen kregen wij beide het gevoel van zorgzaamheid en er sprak de mogelijkheid uit mee te kunnen bepalen. De invulling van de dag was prettig, de eerste begrippen die boven komen drijven zijn: zorgzaam, zorgvuldig en ruimte voor spontane invulling. Samen en apart hebben we mogen ervaren dat ons hele lijf eigenlijk seksualiteit is. Wanneer er tijd, aandacht en onvoorwaardelijke acceptatie is ontstaat dat eigenlijk "gewoon". Jullie hebben daarin een belangrijke rol gespeeld met hun ervaring en met de acceptatie dat iets is wat het is. Onze reden van ons te willen verdiepen in tantra is, dat wij willen leren meer van elkaar en onszelf te genieten. Daar hebben jullie een belangrijke aanzet toe gegeven en ja, de verdere invulling is aan ons en soms is dat gewoon hard werken. En uiteindelijk hangt het natuurlijk van onszelf af om te voorkomen dat deze aangename ervaring met Tantra en met jullie, niet te zeer van jullie zorg en aanwezigheid afhankelijk blijft. Dat maakt ook dat wij als stel er over nadenken om in een groep te stappen en zo de ervaring breder te trekken. Dank aan jullie beiden, Ben en Marina