Tantra massages
Tijdens een sessie bij TantraFlow gaat het niet puur om de ontspanning of om het kneden van de spieren. Kashmir Tantra is meer; het is de kunst van het aanraken. Tijdens een sessie staan liefdevolle aandacht en overgave centraal, waardoor je kunt vertragen, voelen en dicht bij jezelf kunt komen.

Bij onze Tantra massages wordt dan ook niet toegewerkt naar een hoogtepunt; het gaat om het contact en de energetische Flow. Daarnaast vind ik het belangrijk te vermelden dat uiterlijk, leeftijd, en/of eventuele beperkingen geen enkele rol spelen. Bovendien zijn stellen van elke geaardheid welkom bij TantraFlow.

Hoe verloopt een sessie?
Tijdens een sessie bij TantraFlow is er alle tijd en ruimte voor jou (en je partner). Dit betekent dat we beginnen met een voorgesprek met een kopje thee waarin we kennismaken. Daarnaast geef ik uitleg over de sessie en kun je je vragen, verwachtingen en wensen bespreken. 

We beginnen met de massage op de rug. Met warme olie wordt het gehele lichaam heel zacht en met vloeiende, zachte bewegingen aangeraakt, wat een diep effect heeft op het energielichaam. Hierdoor kom je in een dieper staat van ‘zijn’ waardoor je bewuster voelt wat er in je lichaam gebeurt. In deze staat kunnen er verschillende emoties naar boven komen. Deze mogen er zijn zonder oordeel. In het nagesprek kun je je ervaring bespreken.

De mogelijkheden