Visie op Tantra
Het woord Tantra komt uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘geestelijke verruiming en bevrijding’. Als je op internet zoekt naar informatie over deze van oorsprong Vedische traditie, beland je in een heus oerwoud van Tantra; zoveel verschillende interpretaties en visies zijn er.

Mijn visie is: Tantra is een weg naar bewustwording, emotionele vrijheid en persoonlijke groei. Een manier van leven in het NU met als doel balans te vinden in ons fysieke en emotionele lichaam. Tantrische oefeningen en massages versterken de balans tussen het rationele en emotionele in jezelf. Je wordt geconfronteerd met jezelf waardoor je beter leert voelen en je grenzen ontdekt.

Alle spirituele zoektochten komen er naar mijn gevoel op neer, dat je het oer-gevoel dat je had toen je geboren werd, weer wilt ervaren. Welkom zijn, gekoesterd worden, vertrouwen en veiligheid voelen. Dat is wat Tantra je kan brengen.

De ‘Flow’ in de naam van mijn praktijk komt van onderzoeker Mihaly Csikszentmihaly en is een staat van ‘niet denken’ waarbij je het verleden mag loslaten en het moment mag ervaren.